Suveniri
lavanda

Široka paleta suvenira
od prirodnih materijala

PROVJERITE PONUDU

Keramika

Najveći izbor suvenira
od keramike na jednom
mjestu

PROVJERITE PONUDU

Magneti

Vrhunska ponuda
magneta s motivima
gradova Hrvatske

PROVJERITE PONUDU

Vintage

Vintage je uvijek in

PROVJERITE PONUDU

UVJETI POSLOVANJA U „NAUTILUS -ONLINE VELEPRODAJI"

Uvjeti web poslovanja u „Online veleprodaji" firme „Nautilus", Put od Cavtata 26, 20210 Cavtat

Uvjeti poslovanja

Općim uvjetima uređuju se odnosi između Kupca i Trgovca vezano uz uvjete i način naručivanja proizvoda, cijene proizvoda, uvjete i načine plaćanja, uvjete jamstva za ispravnost prodane stvari (tzv. garancije), prava Kupca na pisani prigovor na proizvode i usluge Trgovca, pravo na raskid ugovora, dostave proizvoda te ostalih usluga koje Trgovac nudi, zaštite osobnih i drugih podataka i ostala pitanja važna za sklapanje ugovora o kupoprodaji putem Internet trgovine.

Na uvjete poslovanja primjenjuje se Zakon o zaštiti potrošača, Zakon o elektroničkoj trgovini, Zakon o obveznim odnosima te ostali važeći propisi Republike Hrvatske.
Trgovac zadržava pravo izmjene Uvjeta i odredbi u bilo kojem trenutku. Sve izmjene bit će objavljene putem web stranice Trgovca te će stupiti na snagu u trenutku objave istih na internetskim stranicama. Bilo kakve izmjene Uvjeta primjenjivat će se na kupnje izvršene nakon objavljivanja tih izmjena.

Kupac je dužan provjeriti važeće Uvjete prije svake kupnje. Prethodno kupnji, kupac u aplikaciji izjavljuje da je pročitao ove Opće uvjete te da ih prihvaća dok će kod potvrđivanja narudžbe isti biti dostavljeni Kupcu kao sadržaj odnosno prilog e-mail poruke kojom se potvrđuje da je ugovor sklopljen. Ovi Uvjeti dostupni su u svakom trenutku korisnicima usluga na način da im je omogućeno njihovo spremanje, ponovno korištenje i reproduciranje.
Ovi Uvjeti i odredbe smatraju se sastavnim dijelom svakog Ugovora o kupoprodaji sklopljenog između Trgovca i Kupca putem Internet trgovine.

Trgovac

Naziv trgovca: „Nautilus" Vl.N.Čagalj
Sjedište: Put od Cavtata 26, 20210 Cavtat, Hrvatska
Tel: 020/471-277 (radnim danom od 8 do 16h)
E-mail: Nautilus1@du.t-com.hr
Žiro račun: HR6824840081103780070 otvoren kod Raiffeisen banka d.d.
OIB: 95448815824

Trgovac prodajom putem Internet trgovine www.souvenirs-nautilus.com  nastupa u svoje ime.
Trgovac nema nikakvih dodatnih troškova sredstava daljinske komunikacije.
Proizvode je moguće kupovati van granica Republike Hrvatske.

Kupac

Kupac proizvoda je svaka pravna osoba koja kupuje proizvode putem Internet trgovine na način kako je to uređeno ovim Općim uvjetima poslovanja tj.  koja odabere proizvod, ubaci ga u košaricu, plati virmanom nakon dobijene ponude od strane Trgovca ili pouzećem i pošalje narudžbu Trgovcu. Minimalna narudžba je EUR 20,00.

Kupac može biti samo punoljetna i poslovno sposobna osoba. Ugovor u ime i za račun maloljetnika i potpuno poslovno nesposobne osobe mogu zaključiti njihovi zakonski zastupnici ili skrbnici. Djelomično poslovno sposobne osobe ugovor mogu zaključiti samo uz suglasnost njihovog zakonskog zastupnika ili skrbnika. Za postupanje suprotno ovoj odredbi Trgovac ne snosi nikakvu odgovornost.

Cijene

Putem Internet trgovine www.souvenirs-nautilus.com  kupcu je omogućena kupnja dijela asortimana proizvoda koji se nalazi na web stranicama Trgovca.

Sve cijene predstavljaju veleprodajne cijene i izražene su u kunama (HRK) te ne uključuju PDV i vrijede za sve načine plaćanja u trenutku obavljanja narudžbe. PDV se obračunava na kraju narudžbe. Navedene veleprodajne cijene vrijede isključivo za narudžbu proizvoda putem Internet trgovine.
VELEPRODAJNE CIJENE (bez PDV-a) SU ISTAKNUTE I  U EURIMA - PREMA FIKSNOM TEČAJU KONVERZIJE: 1 EURO = 7,53450 KN
Veleprodajne cijene vrijede u slučaju plaćanja dolje navedenim načinima i pod dolje navedenim uvjetima.
Istaknute veleprodajne cijene važe u trenutku zaprimanja narudžbe.
Akcijske ponude vrijede isključivo u trenutku narudžbe i mogu se promijeniti bez prethodne najave.
Dodatne usluge koje Kupac može odabrati (dostava proizvoda) nisu u cijeni proizvoda.

Slike i informacije o proizvodima

Slike i opisi ne moraju nužno biti identični proizvodu.  Trgovac zadržava pravo pogreške u opisu i slikama proizvoda.
Odstupanja kod tekstila (npr. materijal artikala) ostaju pridržana, s obzirom na sitna odstupanja u izvedbi u odnosu na uzorke materijala, posebno u vezi s tonom boje, jer su uzorci odnosno modeli kupcu prikazani samo u svrhu informiranja i približnog određivanja karakteristike robe, bez jamčenja jednakosti.

Trgovac se obvezuje pokušati u najvećoj mogućoj mjeri osigurati ažurnost i točnost informacija na internetskim stranicama, osobito u odnosu na cijenu ponuđenih proizvoda i usluga. Trgovac ne odgovara za eventualne pogreške u opisu proizvoda, slika te pogreške nastale prilikom promjena cijena i ažuriranja stranica.

U slučaju takve pogreške, a osobito ukoliko cijena istaknuta na internetskim stranicama iz bilo kojeg razloga ne bi odgovarala stvarnoj cijeni proizvoda, Trgovac će bez odgode obavijestiti Kupca o istoj, te mu omogućiti da isti otkaže  odnosno izmijeni narudžbu.

Ukoliko kupac odluči otkazati narudžbu proizvoda prije vremena isporuke robe, trgovac će kupcu vratiti eventualno uplaćen novac što je prije moguće, a najkasnije u roku od 14 dana od dana obavijesti Kupca o otkazu narudžbe.

Registracija korisnika i Narudžba proizvoda

Proizvodi se  naručuju elektronskim putem, a proizvod može naručiti registrirani korisnik. Registracija se vrši kreiranjem korisničkog računa. Registracija je besplatna. Prilikom registracije Korisnik kreira korisničko ime i zaporku. Korisnik je odgovoran za sve radnje i narudžbe izvršene pod njegovim korisničkim imenom.
Registrirani korisnik/kupac snosi odgovornost za točnost i potpunost unesenih podataka prilikom registracije  i kupovine.

Proizvod se naručuje putem košarice. Kada Kupac izvrši narudžbu sklopljen je ugovor na daljinu, te će Trgovac Kupca o činjenici sklapanja ugovora odmah e-mail porukom obavijestiti dostavom Potvrde o narudžbi putem e-pošte. Potvrda narudžbe sadržava informacije o narudžbi, adresi isporuke, načinu plaćanja, cijeni/cijenama, kontakt-podacima korisničke službe Trgovca te druge podatke sukladno Zakonu. Uz potvrdu narudžbe Kupac daje izričitu suglasnost da mu se Opći uvjeti poslovanja i Obavijest o pravu na jednostrani raskid ugovora dostave na navedeni način tj. elektroničkom poštom poznati, te da je na web stranici Trgovca iste pročitao i razumio.

Nakon slanja potvrde o narudžbi Kupac može mijenjati narudžbu isključivo putem kontaktiranja Službe za kupce na mail: nautilus.ct@gmail.com

Na webshopu Kupac može naručiti svoju narudžbu klikom na „Kupi". U košarici će tada vidjeti ukupan iznos kupovine (s uračunatim troškovima dodatnih eventualno odabranih usluga: dostava i uračunatim PDV-om).

Trgovac će isporučiti proizvode Kupcu u  naručenoj količini ako su isti na raspolaganju.

U slučaju da trgovac nije u mogućnosti isporučiti određeni proizvod u predviđenom roku zato što naručenog proizvoda nema u skladištu ili ga nije više moguće naručiti od dobavljača, trgovac će putem elektroničke pošte ili telefonski o tome obavijestiti kupca, koji može otkazati narudžbu proizvoda ili eventualno prihvatiti novi rok isporuke.

Ukoliko kupac odluči otkazati narudžbu proizvoda, trgovac će kupcu vratiti eventualno uplaćen novac  što je prije moguće, a najkasnije u roku od 14 dana od kada je nastupilo zakašnjenje.

Dostava robe

Dostava naručene robe je besplatna za narudžbe veće od EUR 150,00. Za narudžbe u iznosu manjem od EUR 150,00 dostava se naplaćuje extra a prema važećem cjeniku dostavne službe GLS.
Rok isporuke dostupne robe u e-trgovini je od 1 do 7 radnih dana, osim proizvoda za koje je kupac obavješten o drugačijem roku isporuke.
Rok za dostavu počinje teći nakon zaprimanja uplate na žiro računu odnosno nakon zaprimanja narudžbe (za Kupce koji imaju dogovorenu odgodu plaćanja)

Subote, nedjelje, blagdani i neradni dani ne računaju se u rok dostave.
U slučaju da kupac odbije primiti ispravnu i neoštećenu robu koju je naručio, Trgovac ima pravo uskratiti od uplaćenog iznosa kupoprodajne cijene iznos izravnih troškova vezanih uz isporuku.

Trgovac zadržava pravo ne isporučiti naručeni proizvod u slučaju neodstatka na skladištu, tvorničkog oštećenja ili uslijed tehničke greške. U tom slučaju, trgovac će obavijestiti kupca te mu ponuditi alternativni proizvod iz svoje ponude. Trgovac ne snosi odgovornost ukoliko kupac ne dobije obavijest uslijed tehničke greške (odlazak e-maila u spam folder ili slično).
Dostavu robe izvan granica Republike Hrvatske , Kupac treba posebno dogovoriti sa Trgovcem.
Dostavu vrši kurirska služba GLS, a na dan isporuke Kupac dobiva e-mail poruku s brojem pošiljke od kurirske službe.
Ukoliko termin za isporuku ne odgovara, Kupac može preko aplikacije na stranicama GLS.hr promijeniti termin isporuke.
Dostavljač će prilikom isporuke naručenog proizvoda zatražiti od Kupca da potpiše potvrdu o preuzimanju kojom isti potvrđuje da je robu preuzeo te na kojoj će se naznačiti datum preuzimanja.
U slučaju da neki od naručenih proizvoda nedostaje, Kupac o tome treba obavijestiti Trgovca u roku od 2 dana a Trgovac će ga besplatno dostaviti naknadno u najkraćem mogućem roku.


Plaćanje

Kupac plaća svoju narudžbu klikom na „Kupi". Kupac tada u svojoj košarici vidi ukupan iznos kupovine (s uključenim PDV-om).
Naručene proizvode i usluge kupac može platiti na jedan od slijedećih načina:

- bezgotovinski (po ponudi)

- bezgotovinski - uz odgodu plaćanja (za kupce koji imaju ugovorenu odgodu plaćanja)

- pouzećem

*Plaćanje pouzećem
Za plaćanje pouzećem dovoljno je kao način plaćanja odabrati ‘Plaćanje pouzećem’. Naručeni artikli plaćaju se kuriru pri dostavi artikala.

ODGODA PLAĆANJA VELEPRODAJNIH RAČUNA:

Trgovac može (a ne mora) veleprodajnom kupcu odobriti odgodu plaćanja računa ukoliko procijeni da će kupac isporučenu robu platiti bez dodatnih problema. Ova odluka je diskreciono pravo trgovca.

Ukoliko veleprodajni kupac zatraži od trgovca odgodu plaćanja računa - trgovac će taj zahtjev razmotriti, te uzeti u obzir bonitet i poslovni ugled
firme kupca (kao i ostale parametre).

Ukoliko trgovac odobri plaćanje veleprodajnih računa uz odgodu kupcu - kupac mora sklopiti ugovor o poslovnoj suradnji sa trgovcem, 
te dostaviti zadužnicu ovjerenu kod javnog bilježnika na dogovoreni iznos, te vlasnik firme mora istu ovjeriti i kao "jamac platac".


Izjava o zaštiti prijenosa osobnih podataka

Zaštita osobnih podataka u skladu sa Općom uredbom o zaštiti podataka Europskog parlamenta i Vijeća broj 2016/679-Uredba te provedbe Opće uredbe o zaštiti podataka
Osobni podaci koji se koriste u svrhu autorizacije i naplate odnosno u izvršavanja obveza iz Ugovora ili temeljem Ugovora, smatraju se povjerljivim podacima.

Odgovornost za materijalne nedostatke proizvoda

Trgovac odgovara za materijalne nedostatke stvari koje prodaje na svojim stranicama sukladno pozitivnim propisima posebice Zakonu o obveznim odnosima Republike Hrvatske i Zakona o zaštiti potrošača.

Reklamacije

Prijava reklamacije se vrši putem elektroničke pošte: nautilus.ct@gmail.com
Naručeni proizvodi pakirani su na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu/dostavi ne oštete.

U slučaju da je pošiljka oštećena u transportu, takva su oštećenja vidljiva pri preuzimanju pošiljke, te u tom slučaju Kupac nije dužan preuzeti pošiljku, a ukoliko je preuzme – Kupac je dužan o tome obavijestiti Trgovca i to prilikom preuzimanja pošiljke, oštećenja artikala i ambalaže slikati i isti dan poslati Trgovcu.

Ostvarenje prava po prijavljenoj reklamaciji ostvaruju se skladno zakonu o Zašiti potrošača i Zakonu o obaveznim odnosima.

Povrat i zamjena robe

Kupac ima pravo na povrat robe i zamjenu robe u sljedećim slučajevima:

- ako je isporučena roba koja nije naručena

- ako je isporučena roba koja ima grešku

- ako roba ima oštećenja koja nisu nastala u transportu

Ukoliko je roba bila izložena na policama Kupca (napr. ima zaljepljenu MPC robe), Trgovac neće priznati kao robu sa greškom ili oštećenjem.

Otkazivanje i raskid ugovora

Kupac može otkazati narudžbu u bilo kojem trenutku do trenutka isporuke proizvoda Kupcu slanjem izjave o otkazu narudžbe putem elektroničke pošte na mail: nautilus.ct@gmail.com

Ako je narudžba otkazana prije nego su proizvodi napustili skladište Trgovca, kupac ima pravo tražiti povrat eventualno ukupnog uplaćenog iznosa za proizvode i ostale odabrane usluge.

Također, Trgovac ima pravo bez navođenja posebnog razloga, otkazati narudžbu Kupca te će Trgovac pravovremeno obavijestiti Kupca o tom raskidu.

Pravo na raskid ugovora po Odsjeku IV, članak 72. Zakona o zaštiti potrošača:

Kupac ima pravo ne navodeći za to razloge, jednostrano raskinuti ugovor sklopljen izvan poslovnih prostorija ili sklopljen na daljinu u roku od 14 dana.

Predmetni rok započinje teći od dana kada je kupcu ili trećoj osobi određenoj od strane kupca, a koja nije prijevoznik, roba koja čini predmet ugovora predana u posjed.

Ako Prodavatelj ne obavijesti Kupca o pravu Kupca na jednostrani raskid ugovora ovo pravo prestaje u roku 12 mjeseci od isteka roka za raskid (rok od 12 mjeseci počinje teći nakon isteka roka od 14 dana koji je predviđen za redovni raskid u slučaju uredne obaviještenosti). Ako je pak obavijest o pravu na jednostrani raskid dostavljena u roku od 12 mjeseci, pravo na jednostrani raskid prestaje po isteku roka od 14 dana od dana kada Kupac primi tu obavijest.

Kupac je dužan prije isteka roka za jednostrani raskid ugovora obavijestiti trgovca o svojoj odluci da raskine ugovor putem bilo koje nedvosmislene izjave kojom izražava svoju volju da raskine ugovor, upućene elektroničkom poštom na adresu Trgovca: nautilus1@du.t-com.hr ili poštom na adresu: „Nautilus" Put od Cavtata 26, 20210 Cavtat, Hrvatska

Trgovac se obvezuje bez odgađanja dostaviti potrošaču Potvrdu o primitku izjave o raskidu putem elektroničke pošte koju Kupac navede u Izjavi o raskidu.

Izjavu o raskidu ugovora kupac je dužan poslati prije isteka roka za raskid ugovora.

Kupac je dužan izvršiti povrat robe bez odgađanja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kada je obavijestio trgovca o svojoj odluci da raskine ugovor.
Kupac snosi troškove povrata robe prema cjeniku dostavne službe koju će koristiti za povrat osim u slučajevim kada kupac dobije neispravan ili pogrešan artikl. Paket šaljete na adresu NAUTILUS, Put od Cavtata 26, 20210 Cavtat, Hrvatska, Tel: 020-471-277

Vraćeni proizvodi moraju biti nerabljeni, neoštećeni i u originalnoj ambalaži uz priloženu presliku računa.

Trgovac se obvezuje kupcu vratiti cjelokupan iznos uplaćenih sredstva u roku od četrnaest (14) dana po primitku pismene obavijesti o raskidu ugovora.
Trgovac nije dužan izvršiti povrat plaćenog prije nego mu roba isporučena kupcu bude vraćena.
Trgovac se obvezuje izvršiti povrat plaćenoga služeći se istim sredstvima plaćanja kojima se koristio kupac prilikom plaćanja osim ako kupac izričito ne pristane na neko drugo sredstvo plaćanja, te uz pretpostavku da kupac ne bude obvezan platiti nikakve dodatne troškove za takav povrat.

Kupac je sukladno članku 77. stavak 5. Zakona o zaštiti potrošača odgovoran za svako umanjenje vrijednosti kupljenog proizvoda koje je rezultat rukovanja kupljenim proizvodom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe.

Isključenje prava na raskid ugovora 

Kupac nema pravo na raskid u slučajevima propisanim člankom 79. Zakona o zaštiti potrošača, a osobito ako je:

– ugovor o uslugama trgovac u potpunosti ispunio, a ispunjenje je započelo uz izričit prethodni pristanak potrošača te njegovu potvrdu da je upoznat sa činjenicom da će izgubiti pravo na jednostrani raskid ugovora ako usluga bude u potpunosti ispunjena;
– predmet ugovora roba ili usluga čija je cijena ovisna o promjenama na financijskom tržištu koje su izvan utjecaja trgovca, a koje se mogu pojaviti za vrijeme trajanja prava potrošača na jednostrani raskid ugovora;
– predmet ugovora roba koja je izrađena po specifikaciji potrošača ili koja je jasno prilagođena potrošaču;
– predmet ugovora roba koja je zbog svoje prirode nakon dostave nerazdvojivo pomiješana s drugim stvarima.

Trajanje ugovora

Ugovor koji Kupac sklapa s Trgovcem jednokratan je ugovor o kupoprodaji proizvoda na daljinu koji je konzumiran isporukom robe te izvršenim plaćanjem od strane kupca, u slučaju da ne bude raskinut. Ovi Uvjeti kupnje sastavni su dio ugovora.

Pisani prigovori Kupaca i sporovi

Ovi Opći uvjeti sačinjeni su u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača i drugim propisima Republike Hrvatske. Svoje pisane prigovore na proizvode ili usluge Prodavatelja Kupci mogu predati elektronskom poštom na adresu: nautilus.ct@gmail.com

Prodavatelj je dužan bez odgađanja potvrditi da je pisani prigovor Kupca primio, a najkasnije u roku od 15 (petnaest) dana od dana zaprimanja pisanog prigovora na isti odgovoriti.

 U slučaju spora između Kupca i Trgovca, nastojat će problem riješiti dogovorom i mirnim putem, a u suprotnom nadležan je Sud u mjestu sjedišta prodavatelja.

Prikupljanje i obrada osobnih podataka

Registracijom na internet stranici www.souvenirs-nautilus.com kupac daje osobnu suglasnost za prikupljanje, korištenje, obradu i prenošenje svojih osobnih podataka potrebnih za korištenje web stranica, uključujući (ali bez ograničavanja na):
– suglasnost da Prodavatelj može sukladno odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka, obrađivati dane osobne podatke za potrebe vlastitih evidencija i statistike, za potrebe stvaranja baze podataka o kupcima, obavještavanja o proizvodima i uslugama, za potrebe informiranja o isporuci, za potrebe dostave promotivnih materijala, unaprjeđenje odnosa sa Kupcima te unapređenja usluga. Prodavatelj navedene podatke može davati trećima u svrhu izvršavanja usluge, zaštite interesa korisnika i Prodavatelja te sprječavanja eventualnih zloporaba;
– potrebe što boljeg uvida i razumijevanja pojedinačnih potreba i zahtjeva korisnika kao i razvijanja mogućnosti što kvalitetnijeg pružanja svih usluga Prodavatelja koji za rezultat imaju povećanje zadovoljstva korisnika;
– suglasnost da mu se Prodavatelj može obraćati pismenim putem, telefonski, SMS-om i/ili elektroničkom poštom, te mu na kućnu adresu dostavljati materijale kojima će ga obavještavati o pogodnostima i novinama u svojoj ponudi;
– davanje podataka trećim osobama potrebnim za izvršenje gore navedenih svrha

Trgovac se obvezuje čuvati privatnost osobnih podataka svih korisnika/kupaca, te se obvezuje s istima postupati u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka, odnosno drugim važećim propisima Republike Hrvatske. Sve gore navedene osobne podatke Trgovac ne smije neovlašteno upotrebljavati niti učiniti dostupnim trećim osobama, osim u slučajevima kada to poseban zakon dozvoljava ili je pak potrebno u svrhu realizacije ugovornih obveza. Svi djelatnici Trgovca kao i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.
U slučaju da korisnik/kupac ne želi da Trgovac više na bilo koji način obrađuje podatke istoga, te zahtijeva brisanje podataka o istome, dužan je o navedenom obavijestiti Trgovca, i to putem e-mail poruke na e-mail adresu: nautilus.ct@gmail.com

„Cookies"

Internetske stranice Trgovca koriste kolačiće tzv. „cookies" kako bi internetska trgovina mogla prepoznati i pamtiti korisnika i na taj način omogućiti realizaciju kupnje. 
Kolačići (cookies) su tekstualne datoteke koje na računalo korisnika smješta internetski poslužitelj kojim se korisnik koristi. Nastaju kad preglednik na korisničkom računalu učita posjećeno mrežno odredište, koje potom šalje podatke pregledniku te izrađuje tekstualnu datoteku. Preglednik dohvaća i šalje datoteku na poslužitelj mrežnog odredišta (mjesta, stranice) prilikom povratka korisnika na njega. Kolačići mogu biti privremeni (pohranjuju se samo tijekom posjeta internetskim stranicama) ili trajni (na računalu korisnika ostaju pohranjeni i nakon posjeta).
Internetske stranice Trgovca koriste se i kolačićima trećih strana, za dobivanje statističkih podataka o posjećenosti i načinu upotrebe internetskih stranica. Podaci koji se prikupljaju uključuju IP adresu korisnika, podatke o pregledniku, jeziku, operativnom sustavu i druge standardne podatke koji se prikupljaju i analiziraju isključivo u anonimnom i masovnom obliku.

Većina preglednika automatski prihvaća kolačiće. Navedeno korisnik može spriječiti blokiranjem kolačića u postavkama internetskog preglednika. Kako je svrha kolačića omogućivanje upotrebe i poboljšanje usluge internetskih stranica i njihovih procesa, korisnik treba  imati na umu da blokiranjem ili brisanjem kolačića može onemogućiti ili izmijeniti rad tih značajki.

Korištenjem ovih Internetskih stranica Kupac potvrđuje da je upoznat i suglasan s Općim uvjetima poslovanja Trgovca i Izjavom o privatnosti, te da ih prihvaća. Trgovac zadržava pravo na izmjenu ovih uvjeta i pravila bez predhodne najave.

Ovi Upći uvjeti na snazi su i primjenjuju se od 01.01.2021. godine.

Za sva pitanja možete nas kontaktirati na tel: 020-471-277 ili na e-mail adresu: natuilus1@du.htnet.hr

Radno vrijeme online veleprodaje:

Pon-pet: 08-16h

Vaš NAUTILUS tim

 

 

Definicija određenih dijelova odjeće i obuće i odgovarajući piktogrami: